Bloggande,  Dreams,  Glamour,  Livet,  Resor,  Shopping,  Tankar

Lördagen i Kungsbacka.

Idag vaknade jag av mig själv strax innan 8. Hur gick det till? Ingen aning! Jag som brukar sova längst (förutom Totte då) här i hemmet… dessutom var jag trött som attan när vi la oss igår. Kan det vara så att veckans tidiga morgnar har satt spår? En ny vana kanske, stiga upp tidigt? Ja vem vet, vet vem 😉

När morgonpromenaden var avklarad kikade jag hos grannarna och drack morgonkaffe (jag vet, jag skulle sluta men det går inte…). Lite pladder, lite skratt och barnprat med deras barnbarn, som minsann också har en bok om prinsessor, var en utmärkt start på dagen 🙂 Strax efter 10 väckte jag min make som ville inte gå upp… men det fick han göra ändå 😉

Efterfrukosten åkte vi mot Kungsbacka och AutoLounge för att kika på Fiat500. Jag försöker få min man att vi ska köpa en sådan, eller rättare sagt försökte innan jag fick syn på Fiat Freemont! Vilken bil! Jag blev kär, maken också och ja… till nästa vår ska vi skaffa oss en sådan =) Vit med svart inredning… efter det köpet kommer jag nog ta mitt körkort.

Fiat Freemont
Fiat Freemont

När vi provkörde den passade vi på att besöka Hanhals kyrka som är hur fin som helst och ligger lite utanför samhället. Skogen omringar den och man känner sig lugn och positiv på platsen. Det är lite mystiskt och sagolikt på något sätt… Har ni vägarna förbi tycker jag att ni ska besöka platsen =)

Hanhals kyrka
Hanhals kyrka

Efter provkörningen blev det lite lunch på Kungsmässan, fönster-shoppande (windowshopper) och senare besök på Freeport där vi handlade massa choklad hos Lindt. Nu ska vi ta kvällen, titta på någon film och äta choklad. Lördagsmys med andra ord =)

Ha en fin kväll bloggissar så läses vi! Kram ?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *