Livet,  Mirakel

Om att längta och hoppas.

Goddagens bloggissar! Det är redan fredag och helgen kan börja… själv kom jag hem från jobbet alldeles nyss och ska strax ställa mig i köket och diska. Ingen härlig början på helgen, men vad gör man 😉 Livet är som det är och en får göra det bästa av situationen!

Just nu har jag så mycket jag längtar till att hela jag nästan spricker. Lilla Miraklet är såklart den jag längtar mest efter, men direkt efter hen kommer det någonting annat som förhoppningsvis kommer vara klart om 2 veckor. DET mina fina läsare hade förändrat mycket, för att inte skriva allt… Sen har jag praktiken som påbörjas den 29e och som kommer pågå i 4 veckor och så trippen till Kalmar för att stötta mamma i hennes resa till ett lättare liv. Allt, allt händer nu och jag längtar bara till jag kan berätta för er vad detta gäller!

Om vädret håller i sig (just nu solsken, dock lite kallt) ska jag försöka ta mig ut med kameran och fota lite imorgon och på söndag. Imorgon ska jag också få fina gäster i form av kattforumister =) Så på förmiddagen står bakning på schemat och sen massa snack om ditten och datten 😉

Nu önskar jag er en fin-fin fredag! Kram

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *