Livet

Att ge är att få.

Dagens inlägg kommer handla om just det vad titeln säger, att ge är att få. Idag skulle jag träffa min bästa väninna Kerstin, det bestämde vi förra helgen och eftersom jag gillar henne så mycket tänkte jag att hon ska få nåt extra av mig. Bara för att 🙂 Tänk er min förvåning och glädje när hon bloggade idag om att hon önskar sig ett smycke från Pilgrim, jag hade fixat en liknande till henne! Så idag efter lite kommunikationsproblem lyckades vi fika och snacka lite på vår konditori. När jag kom dit, glad för att äntligen ses, fick jag en påse av henne! Massa små grejer, bl.a. body lotion från The Body Shop (lukt: mango) och litet tandkräm (hmmm var det en anspelning vännen? 😉 ) och…. håll i er… en limpa ciabatta! Hembakad! Yummie! :]

Mumma! 🙂 Tack!

Så som ni ser… att ge är att !  Sånt gillar jag! =)

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *