Foto,  Glamour,  Tankar

Kärlek och omtanke får man förtjäna.

Idag på väg till universitet vrickade jag foten. Otur? Nja… snarare klantighet av mig, men men optimistisk som jag är tänkte jag ”det kommer funka ändå att ta sig till Växjö”. Tji fick jag då foten svullnade och gjorde mer ont än ondast 🙁
Hemma hos päronen togs jag omhand av både pappa och maken. Te serverad, mellanmål serverad och allmänt ”det är så synd om lilla Laura”- tänkande togs emot med öppna armar av mig. Tyvärr fick de lämna mig ensam ett tag då de hade ärenden att göra men jag klarade mig bra med fjärrkontrollen i handen 😉

image
Rosa grejer - ja tack!

Bilden här ovan visar vad älskade maken köpte till mig som en krya på dig present. Visst är han underbar? ? En sådan pärm i A5 storlek har jag letat länge och äntligen hittade han den och köpte till lilla mig. Tack Micael!

image
Things that make Crazy Cat Lady crazy of happiness!

Gissa min förvåning och glädjeskrik när nästa påsens innehåll hamnade i mina knän! Lyckan är total 🙂 Grejer kan inte ge lyckan sägs det men de här med kattmotiv kan… I’m so happy ^_^
När jag lugnat ner mig och kunde konversera normalt fick jag god mat serverad av pappa och sen kom mamma hem med kakor till skadade mig. Tänk vad mycket omtanke jag fick idag. Samt kärlek… på frågan hur det kommer sig att de tar hand om mig så fick jag höra ”det har du förtjänat” ???
Tårögd och helt tagen av dagens händelser avslutar jag detta inlägg med önskan till Er alla: ta hand om era nära och kära på bästa sätt så ska ni se att de återgäldar det tusenfaldigt när ni minst anar det. Som min älskade familj idag.
Kram!

En kommentar

 • Anne-Mari

  Det er godt å få omsorg frå sine næraste.
  Håper det går betre med foten.
  Og nydelege presangar du har fått. Eg likar også godt
  dei kattemotiva. Har eit kaffikrus med slikt motiv 🙂

  Fin dag til deg frå Anne-Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *