Hälsa,  Livet,  Tankar

Om det som är viktigt i livet.

Livet är kort så tänk på vad som är viktigt för just Dig och koncentrera dig på det! Att uppnå inre frid och finna lyckan är det viktigaste i livet, allt annat är bara tillbehör som gör livet mer komplett och roligt att leva. Så vad behöver Du för att känna dig tillfredställd och lycklig?

Kärleken. Hälsan. Vänskapen.

Det är det som är viktigt i livet för mig. Det är det som är mina huvudingredienser för att leva ett meningsfullt liv. I den ordningen. Kärleken gör att jag kan övervinna allt, kärleken gör mig stark och uthållig och det är tack vare den som jag kämpar. Hälsan behöver vi alla, jag vet hur det är att vara med ena benet på andra sidan och nej, ingenting i livet är så hemskt att det inte kan bli bättre. Positivt tänkande ger mycket och det är bättre att vara positiv och se möjligheter istället för problem! Sen kommer vänskapen, även om jag trivs i bara mitt sällskap med en bra bok i handen eller någon av djuren i knät så är jag ändå en människa som behöver vänner. Jag behöver inte träffa dem dagligen och jag behöver inte ens prata med dem dagligen men jag behöver dem då och då. För vi människor är sociala varelser och egentligen flockdjur som behöver sin flock lika mycket som vi behöver näring och vatten.

När det kommer till tillbehören i livet så är matlagning, läsning och träning de viktigaste för mig. Jag älskar att laga mat men känner att jag inte riktigt hinner så det vill jag ändra på. Träning är också något som jag vill lägga mer tid på (just nu tränar jag inte alls och det känns i kroppen och knoppen) och verkligen satsa på för att forma till kroppen så den orkar bära mig resten av mitt liv. Läsning är det enda som jag faktiskt är nöjd med, jag läser då och då, i vissa perioder mer och vissa perioder mindre men jag är tillfredställd med detta 🙂

lifeistooshort

Vad är era viktigaste tillbehör som ni behöver i livet för att komplettera huvudingredienserna? Dela gärna med er i kommentarsfältet!

Nu önskar jag er en underbar torsdag och själv fortsätter jag att arbeta! Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *