Dreams,  Foto,  Studier,  Tankar

Uppsatser, uppgifter och jobbsökande.

Onsdag. Halva veckan har gått. Bara hälften återstår… jisses vad tiden går fort nu. När jag vaknar är det mörkt, när jag lägger mig är det mörkt. Vi är inne i den mörka årstiden och jag räknar ner dagarna till våren hittar tillbaka till oss. Vem vet, då har jag kanske hittat ett fast jobb och Den Stora Planen är sjösatt? =) Ja, drömma måste man! Dessutom har jag läst i den där boken The Secret att tänker man tillräckligt positivt så kommer det ske positiva saker. Så det gör jag och samtidigt jobbar jag för att lyckas.

Jag hann skicka in VFU uppgiften med nästan 4 timmar tillgodo. Det är inte illa pinkat 😉 Dock är jag livrädd för morgondagen och dess uppsatser. Förvaltningsgrejer är krångliga… dessutom är det många sidor att skriva och ännu fler att läsa. Men det ska gå! Positivt tänkande…. det har räddat mig många gånger.

Totte – bästa pluggsällskapet!

Ja, jobbsökandet fortsätter. Idag har jag skickat in flera spontana jobbansökningar och sökt några utlagda arbeten. Nu hoppas jag på positiva svar 🙂 Om ni undrar varför jag söker något nytt när jag ändå har min receptionist tjänst så hänger svaret ihop med Den Stora Planen. Tyvärr kan jag inte avslöja något än för Er…  jag vet att vissa människor som läser bloggen (jajamän, jag använder mig av Google Analytics och VET vem ni är! 😉 ) kan skvallra för någon obehörig och då kommer allt skita sig. Därför får det förbli hemligt tillsvidare.

Det får avsluta dagens skriverier om ditten och datten. Nu ska jag ut i kylan med Totte, så vi får frisk luft i lungorna och kanske lite nya tankar 🙂 Kram bloggissar! ?

 

En kommentar

  • Eva

    Oj starkt hur du pallar att plugga som du gör …ja jag kan skicka energi till dig 😉 hoppas du får en skön dag tjejen å kram ta hand om dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *