Livet,  Tankar

Om inspirationen.

Det är viktigt med inspirationen tycker jag. Att hitta någon eller något som inspirerar oss till utveckling. Inspiration som är positiv och som får oss att må bra. Det behöver vi alla!

Därför läser jag många bloggar som inspirerar mig. Bloggar som jag tycker hjälper mig att utvecklas och som ger mig den där pushen som jag behöver. Bakom bloggarna sitter människor som jag kanske aldrig skulle träffa i verkliga (varför heter det så konstigt!? bloggvärlden är också verklig!) livet men som jag tack vare bloggarna ”lär känna” och lär mig av. Internet och hela IT-utveckligen är helt fantastisk tycker jag! Så mycket nyttigt som finns där ute och bara väntar på att bli upptäckt. Åh vad jag gillar att hitta intressanta inlägg, artiklar och länkar som pushar mig framåt och gör min målbild mer komplett.

Just nu är jag i en period då jag koncentrerar mig väldigt mycket på ekonomi och jobb. Det är en period som började för länge sen men som inte fick växa till sig på grund av olika orsaker men nu fick den sitt genomslag och det känns fantastiskt. Även om det är jobbigt att se sanningen i vitögat.

Har ni några inspirationskällor som ni vill dela med er? Själv inspireras jag just nu utav:

Minna – hon bloggar inte längre men läs hennes blogg från början och se hennes underbara utveckling.

Familjen Fri – helt fantastiska människor!

Ann-Christin – köpstoppsbloggen och mer behöver inte sägas 🙂

 

Med de orden lämnar jag er nu och önskar er en fin-fin tisdag!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *