Livet,  Tankar

Delfiner ♥

Jag har just sett en dokumentär som berörde mig. En dokumentär om hur livet ser ut för delfiner i Japan. Tusentals delfiner slaktas varje år där, tusentals säljs till olika aquarium för att besökarna ska betala ofantliga summor för att gå in och se olyckliga delfiner. Delfiner som dör av magsår…och allt började med Flipper.

Filmen heter The Cove och borde ses av ALLA.

Personligen tycker jag att man borde avskärma Japan, alla stora länder och nationer borde avsluta sina affärer med det landet, avsluta importen av japanska varor till de slutar med delfinslakten. Jag vet att import och export och viktigt för alla länder och för utvecklingen i världen MEN varför tillåta något så barbariskt!? Jag tänker ta avstånd och minimera min användning av japanska varor. Är de så barbariska kan de klara sig själva…eller självdö av kvicksilverförgiftning som de utsätter sina invånare för genom att falskt märka fiskköttet! Och nej jag menar inte de oskyldiga utan de stora pamparna som tjänar pengar på slakten och utnyttjandet av sitt eget folk.

http://www.opsociety.org/home.htm – Oceanic Preservation Society

http://www.facebook.com/TheCove

https://twitter.com/CoveMovie_OPS

http://savejapandolphins.org/ Save Japan Dolphins

Till Japan och dess regering och främst Taijii : gör om – gör rätt!

For Japan, and its government and mainly Taiji: don’t repeat the horror – do the right thing – stop the dolphin slaughter!

???????????????????????????? – ???????? – ?????????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *