Livet,  Mirakel

I Småland händer det grejer. 

God morgon bloggissar! Hoppas ni hade fint Valborgsfirande, själv somnade jag strax efter 21… och vaknade runt 7 imorse så det blir nog bra. Kroppen verkar ställa om sig till barntiden 😉 Bättre vakna 7 än 5 som jag gjort de senaste 4 dagarna!

För knappt en vecka sen skrev jag om att det blir ingen flytt men ack så fel jag hade. Saker händer, väldigt positiva och det blir visst flytt ändå 🙂 Dock vet vi inte riktigt exakt datum osv men mycket faller på plats (jobbmässigt och ekonomiskt) så det känns bra. Mina föräldrar är såklart jätteglada då de får närmare till kommande barnbarnet och vi känner också att ur barnperspektivet blir det riktigt bra att ha morföräldrarna nära. 

Jag fortsätter plugga, ska söka en halvtidstjänst (mest för skojs skull men vi får se vad som händer) och väntar på att tiden ska gå fort så vi kan få se lilla Miraklet 🙂 

Nu önskar jag er en fin 1:a maj! Hoppas ni har bättre väder än vi… Kram

2 kommentarer

  • Kerstin

    Jag är lika lycklig!!! Ska bli helt galet roligt att ha dig på ett avstånd som känns hanterbart… Visserligen jobbar jag mycket men nu blir det ju så mycket enklare! Jag har ju sötnöt jag kan låna så nu har vi snart baby samtidigt… Otroligt att det kunde bli så?? Vilket mirakel detta är för er .. längtar verkligen! Ni är fantastiska!!

    • Laura

      Nu får vi verkligen planera in träffar! Skriva in dem i kalendern så att de blir av 🙂 Ja, tänk dig vi två på stan med två bebisar <3 Och din gulleplutt och jag kommer dela födelsedag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *