Tankar

Vita tänder ger dig knull.

Så är det. Eller typ… jag blir vansinnig på vissa reklam som dyker upp här och där. Senast idag på Facebook såg jag i den högra reklamspalten den här annonsen:

Galenskaper.

Menar de att för att killar ska vara intresserade måste kvinnor/tjejer bleka tänderna? Kanske gubbarna borde göra det istället för att kvinnorna skulle bli intresserade! Jag hatar såna saker. Då väcks feministen i mig.. Varför ska kvinnor ändra på sig? Varför vänder sig reklam av den sorten till just kvinnor? Just den textraden ”Få killarna intresserade!” gjorde mig arg. Hur ska alla andra som bleker sina tänder av andra orsaker känna sig nu då? Som knull-sökande fruntimmer utan varken självkänsla eller självrespekt?

Idioti! 

En annan aspekt är såklart: kan inte kvinnor intressera män med sin intellekt utan måste det alltid handla om det yttre!?

Jag skulle kunna skriva mer om det men orkar inte, jag blir så arg och less och helst skulle jag slå nån just nu. Eller inte nån utan en karl (det är skillnad på män och karlar) som nedvärderar kvinnor.

/en förbannad Laura

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *