Studier

VFU dag 1 samt bibliotekstankar.

Måndag bloggissar, det är måndag! Min dag började med härlig musik, lite danssteg och Totte-promenad. Efter det blev det en snabb kaffe hos grannarna, en ostmacka och sen for jag till bussen och Bergsjöns bibliotek. På plats fick jag träffa biblioteks teamet och bekanta mig med biblioteks lokalerna (jag kände till dem lite innan då jag brukar låna böcker där). Min handledare Ludmila visade mig runt och berättade lite om hur det fungerar just på deras bibliotek. Mycket information att ta in men ack så spännande!

När det blev dags för fika fick jag prata lite med alla om marknadsföringen och hur den fungerar. Bibliotekschefen Kerstin berättade en massa nyttigt om  hur det fungerar i Bergsjön och hur det fungerade i Borlänge där hon arbetade innan. Kul att få veta likheter och skillnader 🙂 På lunchen fick jag prata med chefen igen och då fick jag veta hur en chef tänker vid olika beslut osv. Väldigt intressant och jisses vad jag blev inspirerad av henne! Drömmen är att ha en sådan chef i framtiden eller ännu hellre arbeta just med henne 🙂

Efter den VFUn och all information som jag fick och ska processera var det skönt att komma hem till maken och djuren. Lite galna är vi allt och tröttheten gjorde sitt så jag bjuder på det här fotot:

Galet par 😉

Nu ska jag pussa maken i pannan, krama om Totte och dra mot bussen igen. Den här gången mot Göteborg och en föreläsning i administrativ teknik! Wish me luck… Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *