Foto,  Shopping,  Studier

10h innan deadline…

… skickade jag in hemtentamen. Dålig planering, väldig dålig planering av mig. Det känns inte bra och jag är nästan säker på att det blir en omtenta. Tyvärr får jag inte veta resultatet förrän om ett par veckor och det känns inte så bra… men det är bara att ta tag i nya uppgifter och börja skriva. Inom de närmaste veckorna har jag många inlämningsarbeten och det är väl sisådär men det ska gå. Jag är ju en smart kvinna 🙂

Förutom studierna har jag idag umgåtts med maken och shoppat lite. Det är faktisk försvarbar shopping då pengar jag handlade för går till hemlösa katter. Jag visste inte ens att det fanns en koloni med hemlösa katter på Kviberg förrän idag…. hade jag haft plats hade jag adopterat minst en. Nu kunde jag iallafall hjälpa genom att skänka pengar 🙂

Dagens fynd 🙂

Det var det för idag bloggissar. Nu dags för sömn för imorgon blir en lång dag med VFU på Bergsjöns bibliotek och en föreläsning på GU. Nattis! Kram

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *