Dreams,  Glamour,  Hälsa,  Livet,  Resor,  Studier

Växjö time!

Nu är jag här, har varit här hela dagen. Här betyder alltså Växjö 🙂 Min dag började klockan 04:00 då väckarklockan ringde, vid 5:15 avgick bussen mot Göteborg och sen 06:05 rullade bussen till Borås.

Té på resan.
Té på resan.

Därifrån tog jag tåget till Växjö, jag var framme strax innan 09 och sen rullade dagen på… Hitta hotellet, träffa studiekamrater, ta sig till Linnéuniversitetet osv. Först hade vi ett seminarium om biblioteket som pedagogisk arena med många spännande samtal. All prat gjorde oss uttröttade så vi tog lunch 😉 Efter det blev det vidare samtal om bibliotek och vad man kan förbättra med bibliotekstjänsten.

När klockan slog 13:45 darrade vi alla, hela 23 stycken. Varför? Jo för då var det dags för vår första salstenta! Efter lite mer än en timme var jag klar, först av alla och det känns bra =) Dock så får vi veta resultatet om ungefär en månad…. men, men jag är positiv 😉 Jag gjorde mitt bästa och mer kan jag inte begära!

Efter tentan hade vi lite mingel med vår nya föreläsare som vi ska ha under andra halvan av kursen. En energisk kvinna som tände en gnista, iaf hos de flesta av oss 🙂 Vi fick se filmen om projektet Listiga räven – har ni inte sett det men är en aning intresserade av pedagogik, undervisning eller helt enkelt barn/ungdomar rekommenderar jag er att se den! Informativ och väldigt intressant.

Salstentan firade jag med vin!
Salstentan firade jag med vin!

När filmen var slut och vi likaså begav vi oss mot hotellet, de av oss som bor på Buta Palats Hotell och här avnjöt vi pizza (japp, man får ta med sig det man inte orkade på rummet…) och SPA.

Lyx för en student!
Lyx för en student!

Det där SPAat längtade jag och Linda mest till 😉 Nu, efter en timmes bubbelbadande och bastande, ligger jag på rummet och njuter av att sträcka ut kroppen. Min rumskamrat är tyvärr sjuk i magsjuka så jag får sovaensam i dubbelrum. Med detta säger jag godnatt och sov gott bloggissar! Kram

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *