Livet,  Tankar,  Tips

Drömmen om eget.

Det är många människor som drömmer om att driva etr eget företag men inte många som verkligen förstår vad det innebär. Jag var egen företagare under en tid och ja, det var kul men väldigt energikrävande! Som egen jobbar man många fler timmar än 40 per vecka, man vaknar med tankar på företaget och somnar med tankar på företaget…
Det som man bör tänka på vid start av eget är vem som ska sköta bokföringen (om man själv inte har den kunskapen), hur marknadsföringen ska se ut osv. Dock är det viktigaste viljan…och alla tillstånd såklart. Mycket hjälp får man genom verksamt där bolagsverket, skatteverket osv har gemensam information.
När jag avslutade min firma sa jag ”aldrig mer” men nu väcks tankarna och jag funderar… en liten firma i liten skala någon gång i framtiden hade varit kul ändå…
Med de orden uppmuntrar jag Er till att förverkliga era drömmar samt önskar Er en underbar fredag (trots snöslasket).
Laura

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *