Livet

Hollywood vs Sverige

Ligger i soffan och kollar på inspelad avsnitt av Svenska Hollywood Fruar. Jag funderar på hur våra liv skiljer sig…och faktiskt så avundas jag dem inte. Så ytligt och plastigt liv. Det finns dock en hemmafru jag gillar och det är Maria Montazami. Hon är så skön 🙂 Rolig och trevlig och sin egen.
Däremot så gillar jag inte en av dem, eller nej jag börjar småhata henne redan efter ett knapp avsnitt. Jag menar såklart Margareta Svensson. Hur blåst kan man egentligen vara!? Med uttryck som ”man vill inte se husor” eller ”bra att husor vet var finfolket sitter” verkar hon vilja bli en ny Anna Anka. Hatad och glömd fortare än man hinner säga bye,bye bitch.

Så jag är nöjd med mitt svensson liv 😉 slipper alla konstiga & falska människor och kan vara mig själv. Inga nya vänner som flockas eftersom jag är rik eller känd. Ljuva livet 🙂

Idag har jag inplanerat lite studier och sen städ här hemma. Annars ska jag bara ta det lugnt. Ni då?
Ha en fin dag alla! Ciao!

7 kommentarer

 • Nett

  Tur att man är ganska nöjd med sitt liv, därför är det extra kul att se det man inte vill ha. Har sett det och småler åt hur de lever, klart att det inte går att jämföra men ändå man behöver ju inte bli korkad för det 😉 Och det är vad man kan tycka av henne det lilla man har sett 😉 Kram

 • Eva

  Håller med dig tjejen , men jag gillar oxå MM men hon har oxå ändrats en del sen början tyvärr , men jag gillar henne ändå men även hon har förändrats …ytligt o så ja det är så men jag har inte sett dessa nya avsnitt skall kolla tv3 play följde de andra så man vet ju hur det är …ja man värdesätter sitt eget liv o jag skulle inte vilja byta med någon av dem…..men kul å se 🙂 ha en fin dag å kram till dig

  • Laura

   Ja, hon har förändrats men hon är den bästa av dem alla fortfarande. Jag gillar hennes läppstift från Make-Up Store 🙂 håller bra och är av bra kvalité. Och de där andra…jag spyr när jag hör deras uttalanden. Men jag är glad att mitt liv är så mycket bättre än deras 🙂

 • Michael kors handbags outlet

  Thanks for your marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you might be a great author.I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back down the road. I want to encourage you to ultimately continue your great job, have a nice afternoon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *