Foto,  Livet

Tystnaden på bloggen betyder…

… helt enkelt att livet (med allt vad det innebär med studier, jobb och sjukdom) har tagit över. Bloggen har jag inte haft tid med, även om jag skriver min handskrivna dagbok dagligen 🙂 Men blogg är blogg och dagbok är dagbok, två skilda saker som vissa människor verkar inte förstå!

Det har inkommit lite kommentarer (otrevliga sådana) där någon har försökt djävlas med mig. Jag tänker a-l-d-r-i-g någonsin låta någon påverka den här bloggen negativt så sådana kommentarer godkänns inte. Till dig som kommenterar med hemska fraser: jag använder mig av Google analytics och vet precis vart du bor! Sluta med dina kommentarer eller säg det rakt i ansiktet på mig, istället för att leka en anonym hater…

Imorgon är jag på Havs- och vattenmyndigheten och det betyder lite detektivarbete och upplägg av ett schema. Förhoppningsvis blir det ett förflyttat schema då mycket av det jag anlitades för inte kan utföras förrän i början av januari. Lördag & söndag kommer jag råplugga och skriva en hemtenta och nästa vecka jobbar jag 3 dagar (som det ser ut idag) och på fredag tar jag HELG. Det längtar jag verkligen till… sen planerar jag för fullt Julen då föräldrarna kommer till oss och sen planerar jag min resa till älskade Lena =) Januari på Irland kan väl ändå inte vara helt fruktansvärt? 😉

 

Det är vad jag ägnade mig åt igår tillsammans med Inger! Omnomnomnom! Passade perfekt då jag kände mig riktigt krassligt…. och missade julfesten på jobbet. Men, men, det kommer fler fester 🙂

Nu dags för sömn så jag orkar med morgondagen. Nattis bloggissar! <3

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *