Foto,  Glamour,  Livet,  Studier

Om Julens galenskaper.

Efter tystnaden och en massa stress är jag nog tillbaka i bloggvärlden. Igår skrev jag en 2587 ord lång tentamen i statsvetenskap och idag fick jag reda på att jag blev GODKÄND på tentan i allmän rättslära. Skönt! 🙂 Förutom plugget som tar mycket tid (men som jag egentligen lägger alldeles för lite tid på…) så jobbar jag i massor och är sjuk mellan arbetspassen. Idag fick jag faktiskt sjukskriva mig för öroninflammationen har tagit över med hög feber som följd. Förhoppningsvis hjälper medicinering så jag kan arbeta resten av dagarna. Imorgon är jag på P-bolaget och hjälper våra kunder, likaså på onsdag och på torsdag hoppar jag in på Havs- och vattenmyndigheten. Härligt tycker jag!

Men det är inte om jobbet och plugget som det inlägget skulle handla om. Julen och dess galenskaper är temat. Själv är jag ingen förespråkare av stora högar av julklappar då folket (både barnen och vuxna) tröttnar efter ungefär 3e paketet… men även jag älskar att skämma bort mina nära och kära så i år satsade jag på riktig fin Julkalender till min make. Det blev en vuxenversion av adventskalendern som består av massa alkohol 😉 Idag köpte jag det sista (3 mindre flaskor av Single Malt Whisky) och gav honom hela lådan med småflaskorna så att han kan öppna en flaska om dagen haha (nej, han gör inte det, men till julledigheten kommer nog hälften av flaskorna försvinna då päronen firar i år med oss 😉 ). Sen har vi alkohol så det räcker ända fram till Påsken! 😉

Första luckan innehåll en bodybutter 😀

 

Själv blev jag bortskämd med en Ultimate Advent Calendar från The Body Shop ?

Nu ska jag ta mig en härlig, varm dusch och sen smörja in mig med den nya krämen som luktar oliv =) Ha en fin kväll bloggissar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *