Livet,  Pengar,  Studier,  Tankar,  Tips

Tankar om studier.

Nästa vecka öppnar anmälningsfunktionen på antagning för sommarkurser. Så jag sitter här och funderar om jag ska söka eller inte. För hittar jag ett jobb så behöver jag inte plugga men hittar jag ingenting, eller rättare skrivet blir jag inte anställd, så måste jag plugga under sommaren för pengarnas skull. Dock inte bara därför…för pluggar jag under sommaren förkortar jag automatiskt mina utbildningar. Så här sitter jag och tänker. Det finns så mycket jag vill läsa! Självklart på högskola eller universitet för poängens skull men det finns mer för de intresserade och studiesugna. I mitt fall står det mellan kurser om pedagogik, skola, litteratur, film eller vampyrkunskap 😉 Kriminologi låter också intressant då jag är en stor CSI-fan. Att jobba lite inom kriminalvården är tilltalande men då måste man ha kunskap..

Cash is king. No education = no money.

Ja, alltså det där med studier är inte lätt. Jag har tid på mig fram till den 15 mars iaf så lite tid är det kvar men som vi alla vet går tiden jäkligt fort och det är lätt att glömma vissa saker.

Men jag håller tummarna för mig själv att jag faktiskt hittar ett jobb och blir anställd så jag slipper så mycket studielån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *