Livet,  Pengar

Om möjligheter och framför allt valmöjligheter.

Det där med möjligheter och framför allt valmöjligheter är något som kan röra upp olika känslor hos människorna, allt beror på vem man pratar med. Ibland träffar man på så negativa människor att vad man än säger så blir det tokigt, för de känner att de aldrig får möjligheter till lycka, pengar, kärlek, lugn eller vad det nu än är. De människorna ska man inte lägga för mycket energi på, vill någon inte ändras finns det inge som får dem att förändras. Så enkelt är det, för all förändring måste ske frivilligt och av egen vilja.

Det jag vill komma fram till är att alla gör vi olika val i livet, både när vi är i affären och handlar och när det kommer till de stora grejerna som vad vi vill syssla med i livet eller hur (om) vi vill ta hand om oss själva. Allting handlar om val vi gör, för möjligheter till dem har vi hela tiden. Varje dag har vi möjligheten att le mot oss själva i spegel och säga till oss själva att ”idag blir det en bra dag” på samma vis som vi kan gå sura hela dagen för att det regnade när vi gick upp… vilket tror ni att jag väljer? Såklart det första, även om det inte alltid har varit på detta vis.


Nu står jag inför valet och kvalet vilken kurs jag ska välja att läsa till hösten… för japp, planerna förändras hos mig i rasande fart och jag skulle ta det lugnt under hösten men icke sa nicke och jag ska läsa en (!) kurs för att komma närmare målet. Vad är målet undrar ni? Om det kan ni läsa i inlägget som handlar om mål. Vilka mål har ni som ni kan sträva emot?

Ha nu en fin-fin torsdag och njut av livet. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *