Livet,  Resor

Polen och 5 årsjubileum!

Det var helt fantastiskt i Polen, en massa stress, en massa latte, en massa mat, en massa körande idioter och shopping. Åhh vad jag älskar att åka dit och hälsa på samt shoppa, men flytta dit? NEJ ,tack. Jag stannar i härliga Sverige och lever mitt lugna liv 🙂

Ja, mitt rullande projekt fick käppar i hjulet men det gör inget. Det blev en tvärbroms men redan nu har jag hittat ett nytt sätt att börja rulla vidare 😉

På båten var det fint, det gungade ganska bra på väg till Polen… på väg tillbaka gungade det mindre och så gick vi på SPA 🙂 Åhh vad härligt! Lite bilder från resan:

Maten, hytten & utsikten!

I torsdags var vi och shoppade lite… men innan dess kastade jag sopor och gissa om jag nästan svimmade när jag såg detta så fort jag steg in i sophuset!

Monster!!!

Och på shoppingrundan tyckte M. att jag skulle börja bära hatt:

Stilbyte kanske?

Ja… och sen kom fredan. Vet ni vad det var för dag? Jo…vårt 5 års jubileum! ?

Vi åkte och käkade gott, sen shoppade, sen käkade lite till och shoppade lite till 😉 Samt sa en massa gulliga saker till varandra, höll varandra i handen och myste. Hur mycket jag älskar min Micael vet nog bara jag och ”den stora kraften”… Skulle kunna ge bort allt för honom, för ingenting är värt något om han inte finns vid min sida.

På kvällen lovade vi varandra ännu mera kärlek & omtanke..och att leva tillsammans resten av våra liv samt lite hanky-panky 😉

Nu ska jag gå och krypa upp i famnen på min stora, starka nalle…vila lite för förkylningen vill inte ge med sig 🙁

Ha en lugn kväll i den förbaskade blåsten!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *