Livet,  Tips

Om studier och vardagslyx.

Idag är det fredag och snart börjar helgen… för vissa är det en behövlig ledighet medan för andra (som mig) är det fortsättning på studier. Hela veckan har jag suttit och pluggat, skrivit arbeten och dragit mig i håret för att jag alltid väntar in till sista minuten. Nu sitter jag här, vaken sedan alldeles för tidigt, och planerar hur jag ska göra för att fixa den sista tentan och faktiskt kunna bli ledig i alla fall under söndagen… På något sätt får det gå!

Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar att bläddra i tidningar och böcker och suga i mig ny kunskap, både den praktiska som den lite mindre viktiga 😉 Och nu efter att ha läst massor om ekonomi, vårdsystem och bokslut är jag super-duper sugen på att sätta mig på balkongen med en kopp te i handen och läsa en tidning. Eftersom vi försöker dra ner på olika utgifter så har jag avslutat alla mina prenumerationer, även denna på amelia som jag annars verkligen tycken om… och ibland ångrar jag mig djupt för ett bra magasin att läsa för att koppla av är något jag saknar i sådana stunder som idag. All denna saknad har gjort att jag kom att tänka på Tidningskungen som faktiskt har bra erbjudanden på just tidningsprenumerationer, jag ska nog ta ett snack med maken om att lite lyx i tillvaron kan vi ( = jag) väl få unna oss ( = mig) nu när jag varit så duktig med att plugga 😉

Längtar till krönikor i amelia!
Längtar till krönikor i amelia!

Det finns en hel del tidningar att prenumerera på och det är verkligen svårt att välja ibland. Men jag skulle nog välja Amelia igen då den trots allt är favoriten. Det får nog bli en prenumeration på tidningskungen.se trots allt då jag kan inte hålla mig! Dessutom är jag faktiskt gravid så lite pengar kan jag väl lägga på mig själv? 😉

Ha nu en fin dag och njut av helgen som kommer! Kram

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *