Foto,  Fyrfota vänner

Om stil och inredning. *036/365

Vilken stil har du hemma?

Det är svårt att säga exakt vilken stil jag har hemma… Det är ingen given stil utan det är lite blandat. Modernt med gammalmodigt med ett skvätt shabby chic och galenskap. Ja,så kan kvinns beskriva min stil hemma. Det är mycket både jag och Micael vill ändra på hemma, men än så länge avvaktar vi då vi inte är helt överens om hur det ska se ut hemma.

Jag vill gärna ha det lite shabby chic-aktigt med gamla detaljer och lite 20-lat på det. Micael däremot vill ha det super modernt och så minimalistiskt som möjligt. Ja ni förstår att det är inte lätt att kompromissa när våra stilar skiljer sig så mycket åt, men vi lyckas på något konstigt sätt. För tillfället har jag inga bilder på hur det ser ut hemma hos oss då vi har precis möblerat om (igen!) men jag lovar att ta nya foton den här veckan 🙂

Annars så har vi de flesta möbler från IKEA, men de används inte riktigt i de områden/rummen som IKEA föreslår 😉

Kvällens mys i vardagsrummet :-)
Kvällens mys i vardagsrummet 🙂

Fotot ovan visar en liten del av vardagsrummet iaf. Jag är helt tokig i mysljus men tänder dem alldeles för sällan 🙁 Så ikväll när min ”långledighet” (torsdag till måndag!) börjar tände jag ljuset, hällde upp lite vin och bosatte mig i soffan med datorn i knät och djuren runt mig ?

Nu ska jag plugga en stund och sen söka vidare på resor som vi ska göra det här året (några redan inplanerade, några fortfarande bara skisser). Ha en mysig onsdag bloggissar så läses vi! Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *