Dreams,  Foto,  Glamour,  Livet

Om julen, Den Stora Planen och maten.

God morgon och god fortsättning bloggissar! Julen är över och snart är Nyårsafton här, året har gått i rasande fart även om det inte kändes så stundvis. Om bara 5 (!) dagar är det 2014! Det är svårt att begripa, men ja så är det ju varenda år.

Hur har ni haft det i jul? Jag hade det fantastiskt roligt 🙂 Att träffa föräldrarna och lillebror var mysigt och hela julhelgen har varit ganska lugn. Självklart har mamma gnabbats lite med var och en av oss men då vi är vana fick vi stänga till det örat 😉 Här under får ni några bilder från vårt Julfirande:

Det obligatoriska julkortet :)
Det obligatoriska julkortet 🙂
Syskonen R. in action ;-)
Syskonen R. in action 😉

Som ni ser har vi haft det skoj, jag och lillebror fjantade oss en massa och julklappsutdelningen var riktigt lyckad. Det var mycket mat (som vanligt) och massa prat. Under de knappa två dygnen vi var där hann vi prata om det mesta och Den Stora Planen känns lite närmare. Föräldrarna är väldigt på och vill helst att allt skulle skett igår men de förstår att det är mycket som ska klaffa innan planen blir verklighet. Det känns dock bra och vi är positiva 🙂 Jag går redan och drömmer hur det kommer bli, hur mycket som kommer falla på plats och hur underbart vi kommer ha det. Men ja, än så länge är det drömmar och väldigt mycket surfande…. men snart kanske kan jag avslöja mer.

Maten skulle det också handla om, för maten är något som verkligen förknippas med Julen. Vi sitter och äter och äter och äter och… ja ni förstår. Man äter sig proppfull och lite till. Varenda Jul. Det är fel, så nästa år är planen att vi ska välja 5 rätter som vi vill ha på julbordet och sen är det bra. Inget mer, punkt. För efter 2 dagar är vi ändå så trötta på all julmat att det bara slängs. Så nästa år blir det betydligt mindre käk och förhoppningsvis blir det hemma hos oss =)

Nu ska jag återgå till arbetet (yes, I’m working) och under tiden då telefonen är knäpptyst ska jag kika in hos Er. Ha en underbar fredag bloggissar! Kram

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *