Livet,  Tips

Om glasögonbärarens missöden.

Jag har skrivit om det förr men just nu känner jag för att gråta ut en skvätt igen. Det handlar nämligen om mitt liv och alla de i-landsproblem som glasögon bär med sig. Missförstå mig rätt, jag älskar mina fina bågar från Hilfiger men att inte se ett smack när regnet öser ner är inte trevligt! Jag har funderat på det där med ögonlaser tidigare men aldrig riktigt vågat då jag är rädd att det gör fruktansvärt ont… även om jag läst att så faktiskt inte är fallet så kan jag inte skaka av mig obehagskänslan att någon skulle peta mig i ögonen med ett laserstråle!
Hur som helst är det inte bara regnet som är problemet. Solen är faktiskt inte bättre! Allt skit syns på glasen direkt och har man stora bågar som jag har blir det svårt att hitta solglasögon som passar över de vanliga bågarna… Japp det är i-landsproblem men just nu när jag är gravid och hormonstinn känns alla sådana problem som gigantiska och därför började jag leta efter en klinik som utför laserbehandlingar. Tack vare härliga Google hamnade jag hos Novius ögonklinik och fördjupade mig i ämnet ögonlaser. När bebisen är född och jag har sparat ihop till operationen kommer jag nog lägga mig under lasern… om jag nu inte ångrar mig i sista sekunden för att fixa tuttarna så att säga 😉 Hur som så tycker jag att det finns många fördelar med ögonlaser även om det kostar en bra slant och jag tycker att investering i sig själv är viktigt för välmåendet, oavsett vad det gäller. Har ni opererat ögonen? Och vad tycker ni om dessa ingrepp i allmänhet? 

Ha en fortsatt fin dag bloggissar så ska jag sysselsätta mig med att putsa mina glasögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *