Tankar,  Tips

Om det övernaturliga som man inte alltid tänker på.

Déjà vu är någonting som jag ofta upplever, att det känns som att jag varit med om detta tidigare fast det är helt omöjligt. Konstig känsla men ibland lite spännande ändå, att veta vad som komma skall innan det händer… Jag tror på det övernaturliga till en viss mån. Det händer så mycket konstigheter runt omkring i världen att det är svårt att slå bort allt som nonsens och inte tro, men någon fanatiker är jag dock inte! Likadant det där med spådamer, tarot och sådana kusligheter. Tror ni på det? Jag tror och just därför har jag aldrig gått till någon sierska eller spådam. Men att googla på det och upptäcka olika sajter där man lägger tarot online är ett härligt tidsfördriv. Personligen vill jag gärna tro på ödet och inte på det som någon säger till mig ska hända. För länge sedan fick jag höra om en väldig olustig historia som hade med en spådam att göra och sedan dess undviker jag dessa som elden. Nyfiken är jag dock fortfarande och kanske någon dag provar jag på att besöka en människa som har häxliknande krafter. Till dess roar jag mig med att lyssna på folk som har gått till sina spådamer och blivit spådda. Det räcker gott och väl för mig i nuläget =)Nu är det dock dags att återgå till verkligheten och börja arbeta. Ha en fin måndag alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *