Foto,  Livet,  Tips

Lördag, lördag hela veckan!

Nja, inte riktigt så men idag har vi hunnit med mycket mer än normalt på en hel helg! Först mysfrukost


sen mys i sofforna och Vanessa var lugn, efter det fick jag bada länge och läsa Amelia jul ifred…


bara det är guld värt ska ni veta. Sen besökte vi föräldrarna, käkade lite lunch, var en sväng i Kalmar och letade blommor till mamma, men de var tyvärr slut. Framåt kvällen åkte vi åter igen till Kalmar och närmre Kalmar Teater för att se De fyra årstiderna av Vivaldi framfört av Kalmar Musiksällskap 🙂 Helt fantastiskt var det!

När det kommer till tidningar så har jag avslutat de flesta prenumerationer och använder mig främst av Readly men när jag får ett sug efter riktig tidning som man kan bläddra i och hålla i handen beställer jag alltid via Tidningskungen, som jag också har bloggat om tidigare.

Och nu ska vi lägga oss, första gången på länge närmare klockan 22 än 20 😉 Godnatt och sov gott bloggissar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *