Foto,  Livet,  Mirakel

Om den där tröttheten.

Ja, jag är gnällig. För att jag är inte jag längre. En parasit har invaderat min kropp och styr och ställer där och jag har ingenting att säga om! Så känns det att vara gravid.
Tyvärr tillhör jag inte de kvinnorna som njuter av sin graviditet från dag ett och är glada och på strålande humör hela jäkla tiden. Jag är trött, sur och extrem yr. Men förutom det älskar jag redan den där lilla parasiten och önskar att tiden gick mycket fortare så att vi kan träffa hen och mysa 🙂

(null)

Till dess får jag dock njuta av alla härliga jordgubbar och annan frukt jag proppar i mig 😀
Nu är det natten för imorgon är en ny dag… förhoppningsvis med mindre trötthet och yrsel.

3 kommentarer

  • Emely Korabik

    Jag kände likadant när jag var gravid, båda gångerna. Var inte alls glad över att vara gravid och ville bara att det skulle vara över. Man kan inte alltid vara som alla tycker att man ska vara, så är det bara! Hoppas din graviditet kommer gå fort så den lilla krabaten kan komma och ge er en massa lycka! 😀 I slutändan så är det ändå värt den där dryga graviditeten. KRAM

  • Emely Korabik

    Jag var likadan båda graviditeterna. Tyckte inte alls om att vara gravid och klagade jämt, haha. Alla kan inte vara sådär rosenskimrande glada som gravida som folk anser att man bör vara, så är det bara! 🙂 Hoppas din graviditet går fort! Det enda som är värt graviditeten är när bebisen kommer ut, haha! 🙂

    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *