Foto,  Hälsa,  Livet

Om att vara ute i god tid.

Totte som Jultomte =)
Totte som Jultomte =)

Som skrivet är det viktigt att vara ute i god tid och Totte är det sannerligen med tanke på sin dräkt 😉 Skämt åsido, visst är han SÖT? Min gulleplutt ?

Förutom att tomtedräkten kom idag med posten har det inte hänt mycket, jag har legat i sängen hela dagen med feber på över 39 grader… febernedsättande fungerar inte så jag får stanna hemma imorgon också och be till universum att det går över till på fredag. Annars blir helgen helt förstörd och jag kommer bli riktigt förbannad. Men, men jag kramar om min nässpray och fyller min lilla magsäck med fler piller och hoppas på bättring.

Hur är det med er bloggissar? Är ni friska eller har de djävla bacillerna fått tag i er också? =( Hur som önskar jag er en lugn kväll med massa kärlek. Kram

2 kommentarer

  • Freja

    Jag går och drar på en förkylning som kommit och gått i tre och ett halvt år, så just nu är jag förkyld och har migrän, jipeee. Älskar Totte som tomte, det gjorde mig glad, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *