Glamour,  Resor

Om att fira allt kvinns kan.

Jag missade att blogga igår! Så börjar jag dagens inlägg… för det är fy skäms när kvinns har gett sig in på att blogga varenda dag i 100 dagar som #blogg100 utmaningen lyder. Men en missad dag är inte hela världen och jag fortsätter såsom det aldrig hände 😉

Laura vs. Street Fighter: 1-0! ;-)
Laura vs. Street Fighter: 1-0! 😉

I förrgår var vi Stockholm, Micael och jag. Vi firade smått hans 35-årsdag och hade det supermysigt. Igår satte vi oss i bilen och körde mot Småland. Väl framme hälsade vi på våra föräldrar och sen for vi till Kalmar och hotellet för att byta om och springa (bokstavligt talat) till ett annat hotell för Kerstins 50-års kalas! Herrejisses vilken dag… vi checkade in på First Hotell Witt, bytte om och då visade det sig att Micaels skjorta inte passade. Fort som attan for vi till H&M för att köpa en annan skjorta och sen hade vi 6 minuter på oss att hinna till festen. Tack och lov var jag så smart att jag drog på mig gympadojor till min eleganta klänning… så vi hann i tid 🙂

Best Western Kalmarsund hotell avnjöt vi en underbar 3-rätters middag med Kerstin och andra gäster. Det var många skratt och så kom vi på The Bagladys främsta intresse, men det avslöjar vi inte här 😉 Roligt hade vi i alla fall men trötta drog vi oss undan strax efter 22.

Vi har alltid kul!
Vi har alltid kul!

 

Väl på vårt hotell öppnade vi Taittinger Nocturne och sen slocknade vi innan flaskan var tom. Ja, så kan det gå när människor blir vuxna 😉

Om hur det var på hotellet återkommer jag imorgon, för det är tyvärr ingen rolig historia… men nu ska jag lägga mig då vi firade Micael med några vänner under eftermiddagen och jag är helt slut. Sov gott bloggissar och ta hand om Er där ute!

En kommentar

  • Kerstin

    Hahahaha! Vilken underbar bild! Ja, vi har alltid kul verkligen och så läckert att ni kom och supertack för min fina Tattinger – sparad och öppnas vid annat tillfälle. Så trist att hotellet inte var så bra. Här på Best Western Kalmarsund var och är det suveränt som alltid! Men nu är vi helt slut .. En hel helg hahahah… Jisses vilken helg men kul! Vi checkar ut vid 12 & drar hem till våra pälsklingar 🙂 massor med kramar!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *