Livet,  Resor

När allt inte blir som man tänkt sig.

Idag gick flytten. Min pappa, lillebror och en kompis till dem kom imorse med lastbilen för att flytta oss från västkusten till östkusten. Eftersom jag är realist visste jag i förväg att allt inte skulle få plats i den lilla lastbilen, men de tre var optimister och sa att jag är orolig i onödan. När alla 48 kartonger var packade ändrade de sig och jag fick ännu en gång rätt 😉 Så nästa lördag när pappa skulle hit och montera ned balkongnätet får han eller M köra med ett släp hem till Kalmar. Det är inte jättemycket kvar, men en släp storlek mellan kommer behövas för att förflytta resten av grejerna.

Ingen skada skedd med tanke på att Micael kommer bo kvar i Partille under denna vecka då han jobbar. Det är nog skönare att sova i sin egen säng (en av grejerna som inte fick plats) än på tältsängen… likaså käka frukost och middag vid ett riktigt köksbord istället för på golvet 🙂 Det mina vänner kallas positivt tänkande, för varför ska jag gråta över att allt inte fick plats när jag lika gärna kan se positivt på detta.

Nu ska jag vila mig i en timme ungefär, sen ska jag ta en lång runda med Totte för kl 15 tar vi tåget mot Kalmar 🙂 Hur jag ska överleva en vecka utan min älskade man och våra katter är ett mysterium för mig 🙁 Hoppas bara på att veckan kommer gå fort… det borde den göra med tanke på vad jag har i planerna!

Ha en fortsatt fin lördag bloggissar så läses vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *