Livet,  Resor

Mot Kalmar och arbetsintervjun!

Klockan är halv sju en fredag morgon och jag sitter på tåget mot Kalmar. Vaknade strax efter 4 imorse och känner att den här dagen kommer verkligen att bli lång… men, men jag är ändå glad och positiv på ett märkligt sätt. Jag brukar bli lugn av tågresor, eller resor i allmänhet ska jag kanske skriva, så det känns roligt. Det var länge sen jag åkte tåg, men det kunde ha börjat annorlunda idag. Först var det fel buss som stod i Partille så i all hast var vi tvungna att byta buss, sen körde den rätta busschauffören som en galning och jag trodde på riktigt att bussen skulle gå sönder! Väl på stationen i Göteborg stod det fel tåg på spåret… och 5 minuter innan avgång fick vi resenärer reda på det rätta spåret! Snacka om tajming… men tåget avgick i tid, exakt 06:05 och jag undrar hur många som missade den.

Framför mig har jag nästan 4 timmar på tåget så jag ska sysselsätta mig med att plugga lite, läsa bloggar som jag har försummat och förbereda mig inför arbetsintervjun kl 13 =) Ha en fantastisk fin fredag bloggissar så läses vi <3

P.S Håll gärna tummarna för mig för jag vill verkligen ha detta jobb! D.S

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *