Livet,  Resor

Om freda’n i Kalmar.

Dagen har gått i rasande fart även om jag trodde från början att den skulle vara seg och lång… När jag anlände till Kalmar strosade jag runt lite bland affärer, kollade klädutbudet och kunde inte bestämma mig om jag skulle shoppa något eller ej. Eftersom den kloka kvinnan i mig sa att vänta till efter intervjun slutade det med att jag inte (!) handlade något. Mina ögon fastnade dock på flera klänningar och två par skor (sneakers) men plånboken tillät inte sådana utsvävningar (vad sägs om en klänning för 899:- ? 😉 ).

Efter mitt strosande i butikerna satte jag mig på Kullzénska caféet och avnjöt en underbart god våffla med sylt och grädde. Sen far jag med bussen till Länssjukhuset och kl 13 var det dags för arbetsintervjun. Jag är en av 6 utvalda som fick komma på intervju och nästa vecka ska jag få veta om jag fick jobbet eller inte. Det känns pirrigt och nervöst och jag försöker att inte tänka för mycket… jag vill mer än gärna få chansen att visa att jag passar för jobbet men det kan faktiskt finnas någon som är mer erfaren än jag. Med detta vill jag nog förmedla att jag är superglad för intervjun men samtidigt är jag fullt medveten om att jag faktiskt enbart har 16,6 % chans att få jobbet. (japp jag försöker lugna ner mig själv och inte hoppas på för mycket samtidigt som jag klappar mig själv på axeln och är stolt över att ha fått komma till Kalmar och visa lite vem jag är)

Om en timma är jag framme i Göteborg där maken ska hämta mig på stationen och sen ska vi inleda vårt fredagsmys… längtar! Ha nu en trevlig kväll bloggissar så läses vi =)

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *