Hälsa,  Livet

Minne.

Ja, hur är det med ert minne? De flesta tar sitt minne för givet, de tänker inte på hur mycket nytta man har av det och hur det underlättar vardagen. Men! Det gör jag. Varför? Jo, för att mitt minne sviker mig…

”Man värdesätter inte sitt minne förrän man förlorat det.”

Idag var jag på mitt första minnestest. Massa konstiga frågor, upprepande av olika ord och siffror, pusslande och annat skoj. Nästan 2 timmar satt jag med psykologen och klurade ut svar på frågorna. Nu är jag helt slut i psyket. Hon frågade vad jag tyckte om testet, hur jag trodde att det gått och jag svarade ärligt att jag var helt snurrig och har ingen aning men är positiv. Det måste jag vara! Nästa torsdag har jag test nr 2… och 2 veckor senare får jag resultatet. Jag hoppas att det bara är stressen som påverkar minnet och att jag kan träna upp det igen för annars…. annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Avslutar detta inlägg med Josh Billings ord: ”det är först när man förlorat hälsan som man börjar ta hand om den” och ett löfte om att från och med nu alltid sätta hälsan i första rummet.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *