Dreams,  Livet,  Studier,  Tankar

Jag blev antagen!

Göteborgs universitet – here I come! 🙂

Eftersom jag inte vet hur jag ligger till (eller nu vet jag, jag är riktigt bra) och då jag har väldigt breda intressen och vill lära mig precis allt…  så gjorde jag sammanlagt 14 ansökningar till höstterminen. Jag räknar dock inte med de två första eftersom de ingår i min BoI utbildning.

Jag sökte 12 fristående kurser – alla som sena anmälningar då jag väldigt sent i våras bestämde att hoppa av förskollärarprogrammet när jag läst klart vår-kursen.

2 av de sökta kurserna kom jag in direkt [(nr 4 och nr 8 i ordningen) Administrativ teknik 1 – 15hp & Ungdomar och sociala medier – 7,5hp]

En del av antagnings beskedet :-)
En del av antagnings beskedet 🙂

1 kurs blev inställd och på 1 kurs har jag inte förkunskaper som krävs

På resterande 8 står jag som reserv (som nummer 32, 32, 130, 5, 74, 148,137 samt 247 i ordningen) men de kommer jag inte läsa då jag redan kommer plugga antingen 100 eller 125%, beroende på om jag tackar ja till båda fristående kurser jag kom in på.

Tack alla ni som höll tummarna och tack till mig själv att jag är så duktig att mina meriter räckte för att komma in 🙂 Från och med september kommer jag då vara student på både Linnéuniversitetet och Göteborgs universitet (där jag redan läste en kurs i höstas och som jag bloggade för).

Ha en underbar fredag bloggissar! Kram ?

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *