Livet,  Mammaliv

Hemester 2017, del 2. Jag trivs verkligen i mitt hem.

Semestern började och snart är den slut. Det sa bara swooooosh och nu är det redan torsdag och i morgon är det sista semesterdagen. Visst har jag helgen kvar, men det räknas inte tycker jag. Så vad har jag hittat på? Massor och ingenting. Först och främst har jag tagit mig tid att umgås med min lilla Prinsessa som fyllde 2 år i går. Det har varit underbara dagar fyllda med både skratt som skrik (främst från mig då jag blev vansinnig på henne ett antal gånger). Min lilla busunge kan få sin mamma ur balans om vi säger så…

De vet hur man hittar semesterkänslan!
Två tjejer med temperament…

Sen har vi hittat på mindre grejer, men ack så viktiga! Vi har haft ett litet kalas för morföräldrarna och morbrodern aka gudfadern. Vi har varit på biblioteket och lekt och kollat in böcker. Gått på stan, fikat hemma, myst för hela slanten och varit sjuka. Det där med att bli sjuk under ledigheten är förbaskat tråkigt, men vi hade det ändå bra då vi kunde mysa i soffan och glo på barnserier. Inget vi klagar på precis!

Jag har också tänkt mycket. Just nu är jag inne i en intensiv period då jag tänker på väldigt många saker, rörande både privatlivet som bloggen.Det blir ibland för mycket och då behöver jag en avstickare från allt, vilken min älskade Dotter hjälper mig med. Det är helt underbart att bara sitta på altanen och se henne skratta och jaga såpbubblor. Så himla befriande och bra.

I morgon är det fredag och vi har pratat om att åka i väg någonstans över helgen för att få till den där semesterkänslan, men vi får se hur det blir med den saken. Just nu är jag faktiskt inte så sugen på det längre. Jag trivs i vårt hem och stannar gärna hemma och får gäster än åker iväg. Hur har ni haft det? Och vad föredrar ni, en helg på annan ort eller en helg hemma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *