Dreams,  Livet,  Mirakel

I am back my lovely ones!

NU är jag tillbaka. Illamåendet från helvetet börjar ge med sig (peppar, peppar ta i trä), tröttheten har också minskat och jag håller inte på att somna varje kvart… Därför känner jag att det är dags att ta tag i bloggen för framtidsplaner är ju att kunna tjäna lite extra pengar på mitt skrivande och då kan inte bloggen vara så tyst så länge.
Förra veckan var vi på MVC och träffade en trevlig läkare som förklarade mycket, gav mig fler mediciner och (det viktigaste) gjorde ett VUL där vi såg vårt lilla mirakel som passade på och vinkade till oss 🙂

Nu när ni vet att jag lever kan jag återgå till att läsa era bloggar kära bloggissar 🙂 Ha en fin-fin eftermiddag så läses vi! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *