Hälsa,  Livet

Hemma bäst.

Det är så, borta bra men hemma bäst. Nu har jag myst med maken och pälsklingarna, käkat sushi på bästa stället och hjälpt maken att välja glasögon 🙂 Samt hämtat mina glasögon och kikat på Thomas Sabo berlocker…

Sen fick jag väldigt ont i buken och allt det roliga tog slut, bara att lägga sig ner och trycka på ett ställe och vänta ut smärtan. Misstänker att det är nya polyper som har växt till sig och behöver opereras 🙁 Jäkla skit.

Den smärtan gjorde att jag fick hoppa över kvällens kurs på GU, tyvärr. Men jag har lärt mig av mina misstag och nu går hälsan alltid först. Imorgon däremot om vädret och hälsan tillåter ska jag på lite äventyr i Göteborg. Men mer om det imorgon!

Kärlek ?

Snart ska vi titta på The Sopranos (från säsong 1!) men innan dess ska jag tänka lite och fundera på mycket. Livet i stort och smått..planer…och vad jag vill. För det är mycket jag vill, alldeles för mycket, men någonting måste prioriteras och nu är det dags att göra valet. Håll utkik i helgen för det blir en tävling med lite bling-bling vinster =)

Nu får både ni och vi ha en mysig kväll 🙂 Höres!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *