Livet

Regn & åter regn.

Idag regnar det bara en massa och jag har legat i sängen enda fram till klockan slog 14… det kändes mysigt att bara ligga där och njuta av det underbara livet och värmen i hemmet. Gör ni också det? Njuter av det ni har istället för att klaga på allt man inte har?

Sen trots vädret drog jag till Göteborg (blöteborg….) och strosade runt i Nordstan. Jag mår lite bättre så jag passar på att njuta. Sen kommer snön och då får ni knappt ut mig på hundpromenader 😉 Efter Nordstan gick jag till butiken Raglady och spanade på Maria Montazami armbandet och ville se en väska från hennes kollektion men tyvärr så hade de inte just den inne 🙁 Synd! Och den de hade gillar jag inte så…nope det blev ingen fönstershopping  äns.

Väl hemma bokade jag in mig på tvättstugan och gissa vad… tvättstugekalabalik del 2 🙁 Den ena tvättmaskinen funkar inte, det kom upp ”FEL 013” och skiten låste sig så jag fick inte ut tvätten. Ringde jouren, fick vänta en evighet, gjorde fel anmälan. Sen i tvättstugan lyckades jag till slut öppna skitluckan och få ut tvätten, ringde igen (väntetid again!) då kom killen från jouren och undrade varför jag inte ringt och sagt att problemet var löst. Amen för helvete! Det gjorde jag ju….men kötiden är LÅNG och du hann innan de ringde upp.  När jag kom ner till tvättstugan så fungerar inte maskinen… ringer igen (ja, kötiden fortfarande lång) och får veta att de fixar inte sånt på helgerna utan det får ordinarie vaktmästare göra nästa vecka. Alltså…jag tappade ord och tycker bara synd om mina grannar som ska tvätta imorgon. Själv får jag tvätta hemma och be att solen lyser och det är varmt så allt hinner torka!

Nu ska jag fixa lite käk, mackor med ägg- & avokadoröra (mumma!) och lite vin till det. Ha en lugn natt alla =) Höres!

 

En kommentar

  • Jane

    Det där lät gott.
    Sv: Jag hade inte tänkt på att den lila blomman såg ut som den gjorde innan du skrev det inne hos mig. Hahaha Gissa om jag och min man skrattade… Du är ju för härlig
    Kramar i massor / Jane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *