Foto,  Livet

11 år av kärlek!

För 11 år sedan frågade Mannen i mitt liv om jag ville gifta mig med honom. Vad jag svarade? Såklart ja! Och här är vi, tillbaka i Småland, 11 år efter den där dagen på Kalmar slott… Fortfarande tillsammans, ännu mer lyckliga. Om livet leker? Absolut! Med den mannen finns det inga hinder, bara möjligheter!


Minst lika galna och absolut mer kära. Det är vi. Det perfekta paret. Det UNIKA paret <3

Hur vi firar? Brie ost, chorizo korv och vattenmelon! Samt rosévin och whisky. =) 


För vi är annorlunda och helt knasiga 😉 

Det är också sistasemesterhelgen för mig… vilket betyder tillbaka i vardagen på måndag. Inte kul alls men livet är som det är och vi anpassar oss. Dock njuter vi av fulla muggar innan klockan slår 05:00 på måndag. 

Njut ni också! Och ta väl hand om varandra. Kram! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *