Livet

Fredag den 13e…

… och än har inget hemskt hänt! 🙂 Idag har varit en lång dag måste jag säga. Trots att jag är sjukskriven (ångest/depression) så har jag massor att göra. Imorse var det dags för Gabrielles veterinär besök, min lilla sessa har kräkts ofta och har gått ner i vikt. Så nu var vi där för att ta blodprover och kolla allmänt vad det kan bero på. De basprover som togs visade inte på något särskilt… så nu skickades lite prover för vidare analys och kissen får äta specialfoder id/feline. Yes, dyrt som fan! Men vad gör man? Jag vill att hon ska bli bra då får det kosta också… (48kr/dag). Och veterinär kostnaden ska vi inte tala om, men tack och lov direktreglerades det med Agria så det blev en aning billigare 🙂

Gabrielle efter blodbadet…

Vidare var det tvätt, städ osv. Jag somnade i 3 timmar på em (antagligen ett resultat av ångestmedicinen) och ikväll var vi i Kalmar på marknaden.  Köpte inget för det är samma skit varenda år men åkte Batman karusellen! Shit alltså!
Här får ni se den hissnande resan! Inspelad av min make 🙂
Nu efter alla måsten och adrenalinkicken är det dags för lite fredagsmys 🙂

Höres!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *