Dreams,  Livet,  Tankar

Om att drömma.

Jag har en dröm. En dröm om att vara lånfri, en dröm om att leva livet och umgås med nära och kära utan att behöva slita ut mig på jobbet. En dröm om att jobba med det jag vill och inte med det jag måste. Det jag har bloggat om innan, väldigt kryptiskt men med lite information ändå, alltså Den Stora Planen är väldigt aktuellt men för att nå tid behöver vi göra ganska så mycket. Framförallt bli skuldfria (nej, vi har inte skulder hos kronofogden eller dylikt utan vi har lån).

Vägen dit är lång men vi kommer nå dit en dag. Och vägen dit har redan börjat. Det kanske beror på en mindre livskris, eller kanske beror det på att jag mognar, jag vet inte, men mitt intresse för ekonomi och framtiden är större än det var innan. Jag läser väldigt mycket om hur man går tillväga för att leva förenligt med sina drömmar och hur man når sina drömmar, framförallt de som rör easyliving.

Det här inlägget verkar väldigt haotisk och helt utan större mening men jag kände att jag behövde skriva det. Den här bloggen är trots allt min och jag bloggar om det som är viktigt för mig. Därför får ni stå ut med lite konstiga inlägg då och då 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *