Livet,  Tankar

För jag vill bli rik!

Det är det enkla svaret på varför jag bloggar. Och inte riktigt sanna ska nämnas. Jag fick den här frågan, ”varför bloggar du?”, alldeles för många gånger så det ska jag svara på. För det första bloggar jag för det gör mindre ont i händerna att skriva dagbok på tangentbordet än i skrivboken. För det andra så är jag en generös människa och delar gärna med mig av min vardag, mina tankar och funderingar samt tips om jag har några bra. För det tredje så vill jag lyckas bättre än mina föräldrar (missförstå mig rätt, de har det väldigt bra men priset de betalar är dålig hälsa och många år av fysiskt krävande arbete) och tjäna bra med pengar.

Varför jag vill tjäna bra med pengar? För att jag vill leva gott, hjälpa andra och framför allt hjälpa min familj. Sen så har jag stora drömmar och för att förvekliga dem behöver jag 1) kontakter , 2)pengar , 3)kunskap. Allt detta skaffar jag mig genom att blogga. Ni anar inte vilka människor man stöter på som har lyckats just tack vare att de syntes. Så det är så, syns man inte finns man inte. Tyvärr.

Själv vill jag finnas. Och jag vill mer än gärna hjälpa andra i deras vardag och liv så jag bloggar. Om stort och smått, om livet, vardagen och festen. Om maten, djuren och studentlivet. Samt pengar, för pengar behöver vi alla och alla vill klara sig på det de har i sin plånbok för tillfället.

Då har jag avslöjat i smått om varför jag bloggar. Men kom ihåg att jag, som många andra, bloggar just för bloggandets skull! Det ÄR kul att dela med sig och få igång diskussioner av olika slag. Samt alla kommentarer…de bygger upp och kan visa det lilla ljuset i den kolsvarta tunnel när man mår som sämst.

Blogg = terapi = sant.

5 kommentarer

 • Ama de casa

  Jag bloggar enbart för att det är kul, kommer aldrig att tjäna några pengar på mitt trams. Men det är roligt med dom kontakter man får, och all respons.

  Sen har jag ju inte gått helt lottlös med mitt bloggande heller. Nejdå. Jag har fått en del jättefina wettextrasor, trattkantareller och en skånsk-svensk ordbok, inte att förglömma. Haha!
  😀

 • Nett

  Blogga är kul…
  Dels det at man får chansen att uttrycka sig i ord, samt inspirera andra. Nya kontakter och många kontakter som man har haft i många år finns i ens hjärta. Pengar ja….. de kommer som en extra bonus emellanåt.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *