Livet

Exakt en månad till Julafton!

Japp så är det, det är exakt en månad till Julafton 2011. Fast hemma hos oss brukar julklapparna trilla in tidigare… för vi gillar att skämma bort varandra. I år iaf, för nästa år, eller rättare sagt fr.o.m. nu på söndag (27/11-11) ska vi leva snålt =) men tillbaka till att skämma bort varandra… När väninnan hämtade mig imorse sa min älskade make på skoj ”Köp en iPhone till mig.”. Ja… mig behöver man inte övertala två gånger. Sagt och gjort. Nu äger han en iPhone han också 🙂 Men gissa hans ansiktsuttryck när han fick paketet… attans att jag inte hade kameran i högsta hugg! 😉

För att fira allt detta, ja den nya iPhonen, kärleken, livet bestämde vi oss för en middag på SushiCity =)

Mumma!

Förresten så fikade vi (jag&väninnan) nästan med Pernilla Wahlgren idag, hon och hennes söta son Theo satt snett bakom mig på Kullzénska =) Mysigt när mamman kan umgås med sitt barn.

Nu ska jag tävla lite till och sen ska jag & maken ha en TV-tittar kväll (om jag nu lyckas slita honom ifrån iPhonen!).

Take care!

4 kommentarer

  • Kerstin

    Howdy snäckan! Shit så fina hemsidor ni har !! superfina verkligen!! Tack jättemycket för att du följde med mig till sjukhuset idag <3
    Det är du som håller humöret uppe och tankarna igång!

    Gott att han dukade under och föll för Iphonen 🙂 hahaha…

    Hur prenumererar man på M blogg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *