Dreams,  Pengar,  Studier

Jag har ett mål!

Eller rättare sagt många mål, men just nu är jag så peppad att nå ett speciellt mål att det pirrar i hela kroppen. 


Som skärmdumpen ovan visar så är det en jobbannons om mitt drömjobb. Ni som följer mig vet att jag vill bli chef en dag i framtiden, det är därför jag kämpar och sliter med både plugg, arbete och familjeliv. Dygnets alla timmar på något märkligt sätt räcker till att fixa allt och jag är lycklig över att ha en make som stöttar mig till hundra procent. Utan honom hade det aldrig gått! Annonsen ovan beskriver ett arbete som administrativ chef, just en sådan position som jag drömmer om och som jag hoppad kunna uppnå en dag. Nästa år ska jag läsa sista året eller rättare skrivet halvåret vid Umeå universitet då jag ska skriva min C-uppsats i statskunskap. Jag skrev B-uppsatsen i ekonomisk historia, men C-nivån lutar åt statskunskap på grund av slagkraften när man söker ett arbete. 

Så nu vet ni vad jag pysslar med när bloggen lyser med lin frånvaro, nämligen studier och planering inför framtiden 🙂 

Ha nu en fantastiskt helg så läses vi! Kram

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *