Livet,  Studier

Det är måndag!

Yes så är det. Det är måndag och jag skriver och läser och skriver lite mer. Idag dejtar jag Nilsson, Harzewski & Lindgren blandade med Bushnell och Kinsella. En härlig mix 😉 Livet som student bjuder på en massa läs-möten och det känns extra kul när jag får läsa det jag verkligen gillar. Feminism, shopping, populärkultur. Det är grejer det!

Det är bara en nackdel…jag är sjuk. Sitter här med 39 graders feber och det känns inte kul. Nån mat borde jag äta men nää… magen krånglar 🙁 Ja, ja det är bara att le och kämpa vidare för livet är visst sån, ibland bjuder det på höjder och ibland på djupdykningar.

Höres vänner!

P.S Jag fick g-o-d-k-ä-n-t på mina Harry Potter tentamen! D.S

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *