Dreams,  Livet,  Tankar

Den drömlika framtiden – dag 6.

Idag tänkte jag skriva om möjligheten att använda sin hobby i arbetet, för alla vet vi att brinner man för något gör man dubbelt så bra jobb som normalt och framförallt trivs man bättre med arbetet. Så vad är din passion/hobby och hur kan du använda det i ditt dagliga arbete och hur kan du använda det i din drömlika framtid?

growinghobby

Om du har tänkt arbeta med det som idag är din hobby är problemet redan löst men om din framtida verksamhet skiljer sig mycket från din hobby och/eller passion bör du tänka på lösningar som kan sammanfoga de två och göra ditt liv lite bättre. Eftersom webben exploderar varje dag och det tillkommer nya möjligheter till marknadsföring kan man i stort sett tjäna pengar på vad som helst, därför är det dags att du tänker igenom hur du kan börja dra in pengar på din hobby. Även om din hobby är ingenting som du vill tjäna pengar på egentligen kan det vara smart att göra det ett tag för att bygga upp bufferten till din framtida verksamhet och/eller utbildningar/kurser som du behöver gå för att kunna ta ett nytt jobb i en annan bransch.

En gedigen plan är grunden för att lyckas så sätt dig ner och skriv ner vad det är du tycker om att göra och tänk ut hur du kan tjäna pengar på det. Idag finns det människor som är superduktiga på att sticka eller virka och tjänar pengar på att göra saker på beställning, andra människor tillverkar fantastiska smycken av alla möjliga material och säljer dem på olika sajter. Sen har vi folk som tjänar pengar på olika åsikts- och konsumentpaneler och till och med de som arbetar med att spela spel! Det är bara din fantasi som sätter gränser på vad du kan göra för att dra in lite pengar så sätt igång med planen redan idag och tänk ut hur just din hobby eller passion kan vara nyckeln till framgång!

Kram

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *