Dreams,  Livet,  Tankar

Den drömlika framtiden – dag 1.

Jag valde att inte börja med projektet den 1/10 eftersom jag inte vill att det ska kännas som enbart ett månadsprojekt utan mer som ett livsprojekt som startar med 30 dagar men som fortsätter senare i en eller annan form. Därför börjar jag på en fredag! För fredagar är de dagar de flesta av oss längtar till och vill bara att resten av veckan ska gå i hiskeligt tempo. Så dagens utmaning i Den drömlika framtiden blir att fokusera på en färdighet du vill behärska som kommer skilja dig från resten av människorna och göra dig oemotståndlig för arbetsgivaren/kunderna/eller vem det nu än må vara.

För projektet som jag nu startar ska rusta både er och mig för framtiden och tanken är att det ska vidga våra vyer och hjälpa oss att fokusera på vad vi vill och vad vi behöver göra för att nå våra mål.

Så vilken färdighet behöver du fila på eller lära dig? Det kan vara en språkkurs, träning, att lära sig Office-paketet på avancerat nivå eller kanske att läsa sig till några lagar och regler. Det är bara DU som vet vad DU behöver kunna för att uppnå dina mål och därför vill jag att du startar redan idag. Avsätt 45 minuter om dagen, 5 dagar i veckan på att göra det du ville satsa på men saknade motivationen. Börja redan idag! Vänta inte till imorgon… nu är du inte ensam, vi är flera som behöver motivationen och därför startar jag projektet som ska ta oss närmare våra mål och framförallt den framtiden som vi drömmer om. Själv ska jag börja med 45-minuters träning för att stärka min kropp så att jag orkar med allt jag planerar och vill =)

Lycka till kära läsare!

Obs! Jag råder dig att antingen blogga om projektet eller föra en dagbok där du skriver vad du vill och hur du ska uppnå allt det du vill samt där du för anteckningar om hur projektet framskrider. Detta för att det är lättare att minnas allt man har gjort när man har det ”svart på vitt”.

P.S. Tanken är att de 45 minuter om dagen ska fortsätta hela projektet och förhoppningsvis även efter det. Dock behöver du inte göra samma sak/träna på samma sak alla 5 dagar i veckan utan du kan planera in olika saker för olika dagar om det är mer än en grej du vill fokusera på. D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *