Fyrfota vänner,  Glamour,  Livet,  Resor,  Shopping

Borås time!

Idag var jag i Borås. Först och främst för lite shopping men lite mat hann jag också med 😉 Jag strosade runt i Knalleland bland alla stora affärer till jag hittade en second hand. Mekka för skälen..och plånboken 😉 Jag hamnade på Emmaus Björkå, en ganska stor second hand med mycket grejer. Där fyndade jag en röd kavaj i lite sportig modell och några CD-skivor till makes samling.

Kavajen :)
Den röda kavajen 🙂

Där hittade jag också en häftig klänning som antagligen var en äkta Desigual men 1) den var en aning för stor 2) märkeslappen var borta så det var svårt att fastställa äktheten. Då fick den stanna kvar i affären.

Efter det begav jag mig till Renässans Kök & Restaurang där jag avnjöt en kycklingfilé planka, kaffe och geisha godis. Servitören Malin var helt underbar, maten likaså så jag rekommenderar varmt att äta där när man är i Borås 🙂 Fint, fräscht och trevligt helt enkelt.

Njutning.
Njutning.

På bilden ser ni plankan, kaffet och den snygga WC skylten som jag bara var tvungen att fota 😉 När maten hade åkt ner i magsäcken och kaffet var urdrucken åkte jag till djurbutiken MyOne där jag köpte foder-automater till katterna, vattenautomat till hunden och ett coolt täcke till Totte. Tyvärr så funkar inte vattenautomaten och täcket är för litet 🙁 Så på lördag får jag åka dit igen och returnera grejerna. Dock så bjuder jag er på några Totte bilder 😉

Min lilla cooling!
Min lilla cooling!

Det var mina äventyr idag. Imorgon blir det studier och tvättstugan istället. Men nu lite film och mys med familjen samt knäckemacka. Ha en lugn natt och njut av vardagen bloggissar! Kram ?

En kommentar

  • Nett

    Härligt äventyr… du fick shoppat en del ser jag 🙂 Därinne på second hand brukar jag titta in till då och då med, man kan ju göra riktiga fynd. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *