Livet

Avkoppling på en torsdag.

Dagen leder mot sitt slut. Snart är det kväll och bara ett dygn kvar till maken kommer hem. Det känns bra för jag längtar efter honom så mycket!

Idag träffade jag både psykologen och läkaren. Den första sa att jag ska ta det lugnt, den andra att jag ska ta det tråkigt. Ungefär samma sak alltså 😉 Så nu ska jag bunkra upp med en massa böcker som ska läsas och njuta av livet. Försöka att inte tänka på allt det jobbiga… Nu är jag sjukskriven t.o.m. 11/7. Sen, förhoppningsvis, kan jag återgå till arbetet 🙂

Men först ska jag planera och strukturera lite i min kalender samt whiteboarden eftersom idag fick jag också svar på min minnes-utredning. Det visade sig att jag har problem med in-lagringen av informationen. Det går inte att träna upp förutom att använda sig av en kalender, verkligen använda den, skriva i den och titta i den ofta. Så nu ska jag verkligen göra det samt uppdatera whiteboarden 🙂

Sen blir det nån bok, kanske lite TV (älskar slö-titta på olika serier och inte tänka på något) och sömn. Avkoppling med djuren såklart 🙂 (men om det kan ni läsa någon annanstans…)

Höres mina läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *