Hälsa,  Livet

Ännu en sjukhusvistelse. 


Det började som hugg i magen, illamående och svullnad som jag direkt kände igen. Jag ville inte skrämma maken så jag sa bara att vi får åka in. Väl inne på akutmottagningen bekräftades mina farhågor, detta var tarmvred. När M kom tillbaka efter att ha kört V till mina föräldrar såg jag färgen försvinna från hans ansikte, men jag var positiv. Det enda som skrämde mig var smärtan och att läkaren ville avvakta till morgondagen pga brist på erfarenhet av titthålskirurgi. 

Efter många morfindoser och en CT av buken bestämdes det dock att en akutoperation var nödvändig. Läkaren lovade att börja med titthål men lovade inget… så jag sövdes ner och hoppades på det bästa. 

Imorse vaknade jag med 3 hål på magen, han lyckades!!! Ni anar inte hur glad jag är att han slapp göra ett öppet snitt så jag slipper lång återhämtningstid. 


Det visade sig att jag hade någon sammanväxtning i buken, ärrvävnad, där tarmarna fastnade. Det blev dock inte direkt livsfarligt då jag kom in så pass fort. Nu ligger jag på avdelningen och kämpar mot smärtan. Förhoppningsvis avtar den snart och jag kan åka hem och skriva klart min uppsats 😉 

Ta hand om er fina bloggissar och njut av den hälsan ni har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *